Tonåring hittar och returnerar en veterans plånbok med över 19 000 kr inuti

Har du någonsin tappat bort eller glömt din plånbok eller något annat viktigt någonstans? - Troligtvis har du det. Hjärtat bankar och man blir frustrerad när man upptäcker att mobiltelefonen inte ligger i bakfickan som den brukar.

Då önskar man att en person som Tommy O’Connor i videon nedan hittar ens tillhörigheter.
 Tommy är en gymnasieelev från Kalifornien - han hittade en plånbok på golvet i en bensinmack med 2 300 dollar inuti, vilket motsvarar ungefär 19 000 svenska kronor. Han tvekade inte en sekund på att försöka hitta ägaren och det lyckades han med till slut.
Kvinnan som tappat bort plånboken var en äldre kvinna som var helt förbluffad över att hon fått tillbaka sin plånbok i oförändrad skick. Tommy intervjuas och förklarar att det förmodligen var någons hyrespengar och att det skulle vara oerhört fel att ta pengarna själv - de tillhör ju någon annan.När Tommys mamma får höra om händelsen av Tommys lärare skriver hon ett sms till honom som lyder - ”Jag är väldigt stolt över dig min son. Wow, du är en på miljonen. Älskar dig till månen och tillbaka!” varpå Tommy svarar med ”Du borde tacka dig själv som uppfostrat mig rätt.”