Pakettjuv får en explosiv överraskning - bokstavligtalat


Onlineshopping har blivit oerhört populärt och inte minst nu när världen är i paus så är det oerhört smidigt att slippa långa köer, biltrafik och allt vad det innebär att shoppa i fysiska butiker. Men onlineshopping har sina nackdelar.Föreställ dig att du länge väntat på en beställning och får äntligen det där meddelandet om att ditt paket har levererats. Du öppnar ytterdörren men till din förvåning så ligger ingenting där. Du inser snabbt att paketet blivit stulet.Detta var precis det som hände Tom Mable, inte bara en gång utan flera gånger. Han behövde komma på en lösning - hur ska han undvika detta framöver? Tom sätter upp ett övervakningssystem på verandan för att se om hans misstankar stämmer.
Moderna problem kräver moderna lösningar. Tom inser att han själv inte kan gripa tjuven så han kommer på att han istället kan lura tjuven. Med hjälp av sina vänner så skapade de ett paket vars innehåll är en explosiv överraskning. 


På övervakningskameran ser man hur en bil stannar framför deras hem och en man de inte känner till går fram till ytterdörren. Han tog upp paketet och trodde han ännu en gång vunnit jackpotten med en order han inte själv betalat för.
Tjuven lägger paketet i passagerarsätet ovetande om att han snart kommer få sig en överraskning. Först blev Tom och hans vänner besvikna och trodde att tjuven skulle komma för långt innan paketet exploderade. De ville ju se reaktionen.
Men sekunder senare stannar bilen precis vid vägkanten och Tom och hans vänner brister ut i skratt. 


Se videon här nedan. Hoppas tjuven lärde sig en läxa.