Militärhusse skickar en stinkande tröja hem till sin hund - hunden blir överlycklig

Att få presenter av människor runt om kring oss är väl alltid trevligt. En akt som får oss att känna oss uppskattade. Det är extra trevligt att få en gåva när man minst anar det. Något som kan lysa upp dagen är bara tanken av att personen tänkte på en. Den bästa presenten av familj och vänner som man inte träffar ofta är deras närvaro - håller du med?Brindle är en hund vars husse jobbar inom militären vilket betyder att han ibland åker på långa uppdrag utomlands. Brindle var ursprungligen en skyddshund och jobbade i flera år. De flesta skyddshundar hamnar så småningom övergivande eller på gatan när allt de egentligen vill är att hamna hos en familj som älskar dem. JD som jobbar inom militären och hans fru Rachel letade efter att adoptera en hund. De fann Brindle och tog in han i sitt hem och han blev en familjemedlem. Bringdle var kärleksfull och älskade sina nya föräldrar. Rachel erkänner dock att han förmodligen älskade JD lite mer och de hade ett speciellt band.


När JD åkte på ännu ett långt uppdrag inom militären var det svårt för både Rachel och Brindle. 

"Han är så ledsen utan honom här, han har dagar där han bara sitter vid fönstret och gråter." - Rachel


JD ville göra något för Brindle och påminna honom om att han fortfarande fanns där ute och så småningom skulle komma hem. Då kom JD på att den bästa presenten för hundar faktiskt är i form av doft - just för att de inte förstår innebörden av gåvor såsom vi människor gör. JD kunde inte vara där fysiskt med sin vän så han skickade en gåva som påminner Brindle om husses närvaro.JD valde då att skicka en av sina otvättade tröjor. Han packade den och skickade iväg den på posten. Brindle förvandlades till en glad valp, rullade över och kom ihåg sin husse och alla deras fantastiska minnen!

”Han visste genast att det var JDs tröja. Det råder ingen tvekan om det, sa Rachel. "Jag grät så mycket när jag spelade in hans reaktion." Han började till och med bära med sig tröjan överallt så att han inte skulle förlora sin pappas doft!Ännu bättre är det faktum att de inte behövde vänta så mycket länge innan de träffades igen. Han kom hem en månad senare, och Brindle har inte lämnat honom själv sedan dess!